Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 juli 2018

Vooruitblik uitzendingen Radio Signaal

Radio Signaal is gedurende de zomer gewoon te beluisteren: elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur op SALTO Omroep Amsterdam. Via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. 

 

Vanaf 1 september a.s. zijn we te beluisteren tussen 14:00-15:00 uur!

 

Gay Pride

In aanloop naar de Gay Pride (28 juli-5 augustus) herhalen we daarnaast de uitzending (21 januari 2016) over het boek 'Homoseksualiteit in Afrika. Een gevaarlijke liefde'. Naast de auteurs Bart Luirink en  Madeleine Maurick was ook Döne Fil te gast. Zij vertelt over haar worsteling met het accepteren van haar lesbisch zijn en de invloed van religie hierop. Döne  is actief bij het  Coming in-project dat bi-culturele jongeren ondersteunt bij de acceptatie van hun homoseksualiteit. En helpt hulpverleners en vrijwilligers beter om te gaan met LHBTI-ers

 

Orlando Lansdorf

Op 2 augustus is Orlando Lansdorf  te gast. Orlando is Surinamer, geboren als Jehova getuige, vader van twee kinderen én gay. Hij is drag queen,  fotomodel, zingende barman, acteur, workshopleider van ‘How to keep your man up’ en nog veel meer. Hij vertelt over zijn coming out en zijn activiteiten. 

 

Drugsonderzoeker Tom Nabben

Op 9 augustus herhalen we het interview met Ton Nabben (uitzending 24 augustus 2017), drugsonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij vertelt over drugs, de werking van drugs en de achtergrond van gebruikers. 

 

Mantelzorg en MS

Op 16 augustus herhalen we de uitzending met Marja Morsfkieft (31 augustus 2017). Ze vertelt over haar leven, de mantelzorg voor haar schoonmoeder, patiëntenraden, en Multiple Sclerosis.   
                        

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.