Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

1 oktober 2024

Uitzending Radio Signaal 3 oktober

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). Op de Amsterdamse kabel 911 (Ziggo) en 1123 (KPN/Telfort). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. Ee beginnen de uitzending met mededelingen en een actule agenda. 

 

Bemiddeling

Ruziemaken én vredestichten horen bij elkaar. Middels mediation (conflictbemiddeling) kunnen coördinatoren, informele regelaars, pioniers en stadsmakers in deze bijna jarige stad - nader tot elkaar komen. Mediation Amsterdam organiseert trainingen voor een conflictvaardige stad. Presentator Renk van Oyen praat met mediator Mark Spaargaren over de kunst van het ruzie maken.

 

Vrijheidsviering

Een groep van Almeerse cultuurmakers organiseren in het kader van 80 jaar vrijheid (1945 - 2025) een wervelende show over en met mensen met een handicap of beperking. In de roes van de vrijheidsviering moeten we meer oog hebben voor deze groepen mensen, voor wie vrijheid echt niet vanzelfsprekend is. Cultuurmaker Marcel Kolder - zelf vader van een zorgintensief kind - vertelt over de obstakels die we zelf vaak over het hoofd zien.

 

Zingen-in-de-Zorg-Maartje-de-Lint-Trainer.jpgZingen in de zorg

Zingen heeft een grote positieve invloed op het brein van dementerende mensen. Maartje de Lint van Zingen in de Zorg start een proefproject in het Concertgebouw waarbij niet alleen mensen met dementie, maar ook hun mantelzorgers of partners welkom zijn. Maartje praat in de uitzending over dit bijzonder project.

 

Column

De column is deze week van Glenda Westzaan en heeft als titel 'Mopperen'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.