Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

20 augustus 2024

Uitzending Radio Signaal 22 augustus

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

In Rap en Roer

Zanger Georgian de Jager is een van de deelnemers van de lichting 2024 van In Rap en Roer. In de uitzending van 25 juli jl. interviewden we al Caroline in ‘t Veld, de leidende kracht achter dit initiatief. Met In Rap en Roer krijgen mensen die niet via de reguliere kanalen aan een kunstenopleiding hebben kunnen deelnemen, professionele begeleiding naar het artiestenvak.

 

Georgian heeft behoorlijk wat meegemaakt in zijn leven, en in zijn liedjes klinkt overwinning, strijdlust en een strijd die nog steeds bestaat. Zijn stem doet denken aan Maarten van Roosendaal. Hij speelt live in de studio enkele van zijn nummers, samen met gitarist Johan Fransen.

 

Verwoest door brand

Buurtboerderij Ons Genoegen op de Spaarndammerdijk in Amsterdam-West werd op 11 augustus opgeschikt door een brand die veel schade aanrichtte en het dak helemaal verwoestte. Een harde klap voor de gebruikers, vrijwilligers en medewerkers. En het is nog zeer de vraag of er begonnen kan worden met de herbouw van deze bijzondere boerderij. De verontruste organisatie vertelt hierover.

 

De tekst loopt door na de foto.

Thumbnail Buurtboerderij Ons Genoegen.jpg

 

Participatiecoach

Stichting Prisma maakt zich sterk voor maatschappelijke deelname van Amsterdammers met een (licht) verstandelijke beperking. We spreken Marius Bassie, de nieuwe participatiecoach voor Amsterdam-west over werkwijze en activiteiten.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.