Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

11 juni 2024

Uitzending Radio Signaal 13 juni

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl. We beginnen de uitzending met nieuwe mededelingen en een actuele agenda.

 

Marillien Mogendorff Radar Advies.jpgVerjaardagscadeau voor de stad

Op 27 oktober krijgt de stad een stapel brieven van 750 Amsterdammers als verjaardagscadeau ter gelegenheid van het 750 - jarig bestaan en bewaart deze voor toekomstige generaties. Je kunt zelf meedoen om deel uit te maken van een stuk Amsterdamse geschiedenis. Te gast is Marilien Mogendorf. Zij is onder andere theatermaker en schrijver én initiatiefneemster van dit project. Welke verhalen geven we mee aan de toekomst?

 

Diversiteit van breinen

Architect Kristin Maurer ontwerpt omgevingen vanuit haar eigen ervaringen met sociale angststoornis. Die werkt voor haar begrenzend, maar is ook een belangrijke bron van creatieve energie. Maandag 17 juni a.s. is zij te gast bij Mediamatic, maar eerder al bij ons in de studio om te praten over neurodiversiteit in de kunsten (diversiteit van breinen).

 

Mediamatic bestaat sinds 1983 en is een instelling gericht op nieuwe ontwikkelingen in kunst en cultuur. Ze houden zich bezig met natuur, biotechnologie en -kunst. Ze organiseren lezingen, workshops en kunstprojecten in een sterk internationaal netwerk.

 

Column

De column is van Toon van der Aa en heeft als titel 'Hergebruik'.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.