Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

24 oktober 2017

Routewijzigingen door werkzaamheden

De omgeving van het INIT-gebouw, waarin ons kantoor zich bevindt, gaat de komende jaren op de schop voor woningbouw. Woningcorporatie Stadgenoot is begonnen met de voorbereidingen van de bouwwerkzaamheden. Stadgenoot wil het zware (bouw)verkeer zoveel mogelijk scheiden van de fietsers en voetgangers. Daarom wordt het parkeerterrein verplaatst en worden de routes voor fietsers en voetgangers gewijzigd.

Komende weken

De aanpassingen zullen de komende weken doorgevoerd worden. De precieze planning is nog niet bekend. Zodra alles is uitgevoerd zullen we de routebeschrijving op onze website aanpassen. 

 

Routewijzigingen

De volgende routewijzigingen staat gepland (zie kaartje):

  • De hoofdtoegang tot het terrein bij café Rosa en Rita (hoek Dijksgracht/Conradstraat) wordt alleen toegankelijk voor autoverkeer. (1)
  • Voor fietsers en voetgangers wordt het huidige poortje in de Conradstraat verbreed, zodat dit voor hen de (veilige) voetgangersroute naar de hoofdingang van het INIT-gebouw wordt. (2)
  • Er komt een vlakke looproute in de strook net de hobbelige bestrating voor de hoofdingang. (3)
  • Omdat de veiligheid van de voetgangers bij de ingang van Cliëntenbelang Amsterdam niet kan worden gewaarborgd, wordt deze route met borden afgesloten voor fietsers en voetgangers. (4)
  • Halen en brengen met (de busjes van) het doelgroepenvervoer blijft wel mogelijk. Er komt ook een ‘halen- en brengen vak’. (5)
  • Het parkeerterrein wordt verplaatst. (6)

 

kaartje bij werkzaamheden Oostenburg.png

Vragen

Hebt u vragen over de veranderingen of wilt u weten wat de stand van zaken is, dan kunt u telefonisch contact opnemen met ons secretariaat  op (020) 75 25 100.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel