Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

17 september 2024

Radio Signaal uitzending van donderdag 19 September

In de uitzending van donderdag 19 september van Radio Signaal op Radio Salto, de volgende onderwerpen:

Theatermaker Madeleine Matzer Matzer van Matzer Theaterproducties schreef een voorstelling over de dementie van haar moeder. Hoe is het om iemand die nog leeft, stukje bij beetje kwijt te raken? Kun je die persoon dan nog terugvinden? En zo ja, waar en hoe? Ik praat met haar over de voorstelling, die zaterdag en zondag speelt in Theater Bellevue - EN er zijn vrijkaarten te krijgen!

Stichting Single SuperMom biedt ondersteuning aan alleenstaande moeders en hun kinderen door het hele land. Woensdag 18 september organiseerden zij het symposium "Mannen Vandaag", dat de rol van vaders in de samenleving centraal stelt. Ik praat met oprichter Isra Lee over moederschap, met en zonder partner.

Kunstenaar Jyoti Vennix ging, vrij snel na de diagnose kanker, een loopreis maken van 2 jaar. Ze liep met een handkar 779 dagen door de wereld. Jyoti wilde zo veel doen, maar ook niet terug in het systeem. Ze is altijd al autonoom geweest in haar handelen, kunstenaarschap en leefstijl. Gesteund door haar familie en vrienden, heeft ze haar reis ondernomen, en kwam een paar weken geleden terug thuis in haar geliefde Antwerpen. Ik praat met Jyoti over levensvreugde, hoe goed de mens in essentie is, en de mooie plannen voor de toekomst.

Verder natuurlijk de agenda en mededelingen en het gedicht 'de Zee', voorgedragen door Peter Petersen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.