Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

31 oktober 2017

Radio Signaal uitzending 2 november

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Overal ter wereld via de live stream op internet.

 

Aanpak problematische schulden

Te gast is Arre Zuurmond, de Ombudsman Metropool Amsterdam. Hij vertelt  over zijn intensieve onderzoek naar het ontstaan van problematische schuld en armoede bij meer dan 150.000 Amsterdammers. De Ombudsman heeft een plan van aanpak opgesteld om met alle betrokken partijen oplossingen te vinden.

 

Stop seksuele  intimidatie

Het project IMAGINE van de White Ribbon Alliantie stimuleert jongeren om na te denken over onderwerpen als gender-stereotyperingen,  geweld en zelfontplooiing. Doel is het voorkomen van seksuele intimidatie en geweld. Een actueel onderwerp gezien de talrijke mondiale reacties rond #METOO. We praten met projectcoördinator Jurhaly Sling.

 

Column

De column 'Onthaasting’ is van Toon van der Aa.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om deze uitzending terug te luisteren.