Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

14 november 2017

Radio Signaal uitzending 16 november

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Overal ter wereld via de live stream op internet.

 

Zelfgestuurd leren

Leren kan leuker en slimmer! Trainingsorganisatie Remind helpt leerlingen en studenten zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past.  De enthousiaste trainers zijn zelf nog student en staan dus dicht bij de belevingswereld  van hun cursisten.  We praten met trainer Ilse van Beurden, verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe trainers voor de trainersopleiding, die dit najaar plaatsvindt.


Toneelgroep Jet

Toneelgroep Jet is een project van Stichting Cliëntgestuurde Initiatieven en Projecten (SCIP). 
De groep brengt elk jaar een productie die van script tot en met decor door de groep zelf vervaardigd is. Jet wil bijdragen aan het verbeteren van de beeldvorming over de psychiatrie in de samenleving. Creativiteit en spelplezier staan daarbij voorop. Hun  nieuwste stuk Bakzeil gaat over spannende verwikkelingen op een cruiseschip. Projectleider Andre Bos vertelt erover in de uitzending.

 

Mooi oud

Op 21 november presenteren Gertrude Klinkhamer en Joke Roeleveld hun boek Mooi oud zijn, mooi oud worden.  Joke gunt ons alvast een inkijkje. Het boek bevat de correspondentie van twee vrouwen over hun ouder-worden.  In een essay vooraf onderzoekt Gertrude hoe de huidige blik op ouderdom is beïnvloed door onze Westerse culturele geschiedenis en laat zij zien dat levenskunst kan helpen de kwaliteit van het ouder wordende leven te verhogen.
 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.