Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

9 december 2019

Radio Signaal uitzending 12 december

Op donderdagen van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Stads FM. Op de radio via FM kanaal 103.3 (kabel) of FM kanaal 106.8 of 99.4 (ether). En overal ter wereld via internet.
 

Pink Dance

Elke laatste zondag van de maand organiseert het Roze Stadsdorp Amsterdam een dansmiddag voor 50 plus- LHBTQI-ers, onder de naam Pink Dance. We hebben het over swingen en stijldansen. Op 29 december is er een presentatie van kampioensdanspaar Jan de Haas en Mario Houtsma-Gretch. Eén van de organisatoren, Linda Springer, vertelt er meer over.
 

Deborah Lauria

We ontvangen Deborah Lauria, directeur van Clientenbelang Amsterdam. Vorig jaar vertelde zij als zomergast over haar achtergrond en haar eerste jaar. Hoe is het haar sinds die tijd vergaan? We praten over de rol en werkwijze van de organisatie in de stad en Noord-Holland, diversiteit, positieve gezondheid en levensbestendig wonen.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.