Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

28 februari 2018

Radio Signaal uitzending 1 maart

Elke donderdag van 12.00 tot 13.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op SALTO Omroep Amsterdam. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether).  En overal ter wereld via internet. Donderdag zijn Maarten Muis, de kersverse voorzitter van onze Klankbordgroep Personen met verward gedrag en Brenda Poppenk  en Lennie van Veenendaal van de Buurtcooperatie/Buurtbel  te gast. 

 

Verward gedrag

Maarten Muis is te gast. Hij is de kersverse voorzitter van onze Klankbordgroep Personen met verward gedrag. Wat is een klankbordgroep? Wat doet het voor de aanpak van de problemen rond personen met verward gedrag? Wat vindt Maarten wenselijk op dit gebied? Op 23 maart organiseert de Klankbordgroep haar eerste bijeenkomst. Maarten vertelt waar deze over gaat en wie er aan mee doen. 

 

Buurtbel

Brenda Poppenk  en Lennie van Veenendaal van de Buurtbel  zijn in de studio. De Buurtbel is een initiatief van de Buurtcorporatie Oostelijk Havengebied. Wat heeft de buurtbel bewoners te bieden bij  hulpvragen? En op het gebied van taalondersteuning: wie doen er een beroep op? En welke  hulpverleners zijn direct of indirect hierbij betrokken? Allemaal vragen die aan de orde zullen komen tijdens deze uitzending.

 

Column

De column 'Zwager' is van Ciel van Haaren.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

Klk hier om de uitzending terug te luisteren.