Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

21 mei 2024

Radio Signaal over hersenaandoeningen en specifiek het herseninfarct

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

In gesprek met Angela van der Marck en Liesbet Zikkenheimer

Do 23 mei 14:00 uur, een uitzending in het teken van hersenaandoeningen en specifiek het herseninfarct. Met Angela van der Marck: Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl en Liesbet Zikkenheimer, ervaren ambassadeur van de vereniging.

 

We praten over de activiteiten van de patiëntenvereniging, de meest voorkomende hersenaandoeningen, de symptomen van een herseninfarct, wat je moet doen, wat je er aan over kunt houden, hoe de nazorg eruit ziet en meer.

Met Liesbet Zikkenheimer praten we over over of er al bepaalde klachten waren, wat er gebeurde tijdens het infarct, wat ze heeft gedaan, welke behandeling er is, hoe haar leven is veranderd en wat haar op de been houdt.

 

Oorzaken van een herseninfarct

Met beiden bespreken we wat de oorzaken van een herseninfarct of andere hersenaandoeningen zijn, of erfelijkheid een rol speelt en of ze te voorkomen zijn. Wat bevordert de revalidatie en wat niet?

 

De column 'Thuis' is van Glenda Westzaan

We beginnen met een actuele Agenda en Mededelingen Meer info: Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.