Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

30 juni 2016

Radio Signaal 30 juni

Vandaag is Loes Leatemia te gast, oprichtster van Gastvrij Oost. Deze organisatie biedt mensen die gevlucht zijn een warm welkom in Amsterdam Oost. Stem donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur af op FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 106,8 (ether). Ook zijn we natuurlijk via internet te volgen en terug te luisteren.

Amsterdammers met en zonder vluchtverleden organiseren daarvoor samen een aanbod in de buurt; met kleinschalige woonruimte, taallessen, stages en ontsluiting van netwerken. Gastvrij Oost wil laten zien dat het ook anders kan; een lokaal, kleinschalig en menswaardig alternatief.

U kunt Gastvrij Oost volgen op Twitter en Facebook.

Colum

De column 'Ie zéét ‘r niks vân!' is van Marja Moskieft. 

Radio Signaal op internet

Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen kant en klaar  via de website of direct via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal staat ook op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

terug naar het nieuws overzicht »

 

Deel dit artikel

U kunt deze uitzending terugluisteren via deze link. Nadat u het scherm van Salto hebt opengeklikt, klikt u op het icoontje '30'.