Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

23 april 2018

Project Life Coach viert tienjarig bestaan

Met een lunch en een gedichtenworkshop vierde het project Life Coach op 13 april zijn tienjarig bestaan. Ervaringsdeskundige life coaches hielpen meer dan 80 mensen met een fysieke beperking om meer grip te krijgen op hun leven.

 

Life Coach kan gezien worden als een van de succesvolle pionierprojecten op het gebied van het inzetten van ervaringsdeskundigheid. Bovendien is het uniek dat dit gebeurt voor de doelgroep fysiek beperkten en chronisch zieken.

 

Mooie resultaten

De directeur van Cliëntenbelang Amsterdam Deborah Lauria stond in haar toespraak stil bij de evaluaties van de deelnemers aan het programma. 85% geeft aan door de coaching zijn leven meer in eigen hand te hebben. De deelnemers waarderen de coaches gemiddeld met een 8,6.

 

life coach gedichten 2.jpgGedichten van 11 woorden

Na het officiële gedeelte werd er samen geluncht en bijgepraat. Na de lunch gaf Greetje Kruidhof een gedichtenworkshop ‘elfjes’: gedichten van 11 woorden. Hier kwamen mooie, grappige en ontroerende resultaten uit. Het inspireerde de deelnemers om dit als mogelijk instrument in te zetten bij coaching. Het samen delen van de gedichten en het kunnen lachen met elkaar zorgde voor een ontspannen sfeer en maakte deze middag zeer geslaagd.

 

 

Op de foto gebogen over hun Elfje: Leonor Sanchez (oud-coach), Nico Waterman (coach) en Gabriel de Haan (coach).

 

Elfjes

Toekomst

Wie niet

Meer leren leven

Samen spreken voelen delen

Verbonden

 

Kracht

Groene eik

Leunen wil ik

Niet alles zelf doen

uitdaging

 

Verbinden
Dappere dame
Samen aan tafel
Wat heb je nodig?
Trots

 

 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het project Life Coach kunt u bellen met Annemiek Scheijde (projectleider) op 06 42 68 14 53 of via a.scheijde@clientenbelangamsterdam.nl. Bij haar kunt u zich ook aanmelden voor een coachingtraject aanmelden.

 

Persbericht van 7 april 2015

Folder van het project LifeCoach

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel