Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

25 februari 2018

Nieuwe consulenten Crisiskaart van start

De Crisiskaart heeft er 11 nieuwe consulenten bij. Op 9 februari hebben zij een cursus bij ons afgerond. Ze gaan aan het werk in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Haarlem. Alle consulenten zijn ervaringsdeskundigen die andere cliënten met psychische problemen gaan helpen bij het opstellen van hun persoonlijke crisisplan. Wij bieden de nodige ondersteuning bij het op de kaart zetten van de Crisiskaart in Haarlemmermeer, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.

 

nieuwe crisiskaartconsulenten feb 2018 uitsnede.jpgDe Crisiskaart is een gebruiksaanwijzing voor hulpverleners en omstanders, waardoor ze weten hoe ze het beste kunnen handelen als iemand een psychische crisis doormaakt. De Crisiskaart is gratis voor iedereen die hier baat bij heeft. Cliënten stellen de kaart met een consulent op.

 

Denk mee over reclame maken

De Crisiskaart zal dus in steeds meer gemeenten beschikbaar zijn. En  dat vieren we op 9 maart met een klein feestje. Met alle crisiskaartconsulenten uit Amsterdam en de andere gemeenten. Daarnaast gaan ook nadenken over hoe we nog meer mensen kunnen informeren over het bestaan en het nut van de Crisiskaart. Hebt u ideeën? Dan horen we graag van u welke dat zijn. U kunt uw ideeën mailen naar crisiskaart@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorine van Lennep (coördinator Crisiskaart) op (020) 75 25 127 of via ​​​​​​​d.vanlennep@clientenbelangamsterdam.nl

icoon30-medewerker-linkedin.png icoon30-medewerker-twitter.png

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel