Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

22 juli 2024

Kleinkunstenaar Caroline In 't Veld zomergast bij Radio Signaal

Elke donderdag van 14.00 tot 15.00 uur kunt u naar Radio Signaal luisteren op Radio SALTO. Op de radio via FM kanaal 103,3 (kabel) of FM kanaal 99,4 of 106,8 (ether). En overal ter wereld via internet.

 

Wilt u reageren op onze uitzendingen? Stuurt u dan een mail naar radiosignaal@clientenbelangamsterdam.nl

 

Caroline in 't Veld 2023.jpgOp naar de Nederlandse podia

Donderdag 25 juli (14.00 uur) is kleinkunstenaar Caroline In 't Veld de zomergast bij Radio Signaal. Caroline is de drijvende kracht achter het initiatief 'In Rap en Roer' in Almere. Mensen die niet op een gewone manier hun weg naar het podium hebben kunnen vinden, worden bij 'In Rap en Roer' klaargestoomd tot professional in hun vakgebied.

 

Dit zijn geen nieuwe kleren van de keizer. Na audities en proeven van kunnen, kan pas het traject naar het podium beginnen. Alle deelnemers worden tot vakmensen gemaakt, en zijn klaar voor de Nederlandse podia.

 

Caroline is zelf natuurlijk ook maker en brengt dit jaar haar zevende album uit, met de titel “Stille Vedette.” Er zijn heel wat parallellen te trekken tussen de deelnemers van In Rap en Roer en de levensloop van Caroline. Een uur lang levenskunst met de grote K!

 

Primeur

En we hebben een primeur! Caroline in ‘t Veld speelt samen met haar gitarist en steun en toeverlaat Johan Fransen enkele nummers van haar nieuwe album live in de studio.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Radio Signaal digitaal
Luister via internet live naar de uitzending. Beluister eerdere uitzendingen via de uitzending gemist service van StadsFM. Radio Signaal is ook te volgen op Twitter. Gedenkwaardige reportages, columns en interviews uit het verleden vindt u op ons Youtube-kanaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Claudia Gamergorodski