Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 mei 2024

Kandidaten voor Amsterdamse Pluim 2024 bekend

De werkzaamheden rond de Amsterdamse Pluim 2024 zijn in volle gang. Begin dit jaar is met de projectgroep een eerste lijst met sport- en beweegclubs opgesteld die dit jaar extra aandacht verdienen. Ook zijn via verschillende kanalen Amsterdammers opgeroepen om suggesties te doen. Uit deze eerste lijst is eerder deze maand de top 5 van clubs vastgesteld die voldoen aan alle voorwaarden en die de meeste stemmen kregen.

 

Top 5

(In willekeurige volgorde):

 

Een mooie gevarieerde lijst met toegankelijke initiatieven, aldus de projectgroep.

 

Vervolg

Een aantal opgeleide ervaringsdeskundigen bezoeken dit voorjaar de clubs (de visitaties) en trainen soms ook even mee. Op basis van de bezoeken geeft elk visitatielid een eigen onafhankelijke beoordeling. In juni stellen we de top 3 samen. Eén van deze 3 maakt dan kans om in december tijdens het Sportgala Amsterdam de Amsterdamse Pluim in ontvangst te mogen nemen.

 

Houd voor meer nieuws de komende maanden de Facebook - pagina van de Amsterdamse Pluim in de gaten of blijf deze nieuwsbrief gewoon lezen. 

 

Thumbnail foto Tom Feenstra Team Para Atletiek winnaar 2023.jpg

Winnaars van de Amsterdamse Pluim 2023 Team Para Atletiek (Foto: Tom Feenstra)

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel

 

 

 

 

Amsterdamse Beweegcongres

De gemeente Amsterdam organiseert dit jaar op 24 september het Amsterdamse Beweegcongres. De 3 genomineerde sportclubs voor de Amsterdame Pluim zullen daar aanwezig zijn en zichzelf op het podium presenteren. Bent u er ook bij? Vorig jaar bleek al dat dit geen standaard congres is, maar echt in het teken staat van beweging en inspiratie. Dus zet u deze datum vast in uw agenda: dinsdag 24 september tussen 14.00 -  17.00 uur in de Tolhuistuin in Amsterdam - Noord. We hopen u te zien!

 

Het Amsterdamse Beweegcongres maakt onderdeel uit van de Amsterdamse Sport - en Beweegweek.