Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

27 mei 2024

Deel uw ervaringen in magazine Mantelkracht

In samenwerking met MantelzorgNL geeft ons Platform Mantelzorg Amsterdam (PMA) in oktober weer het magazine Mantelkracht uit. Hierin is weer ruimte gereserveerd voor verhalen van echte Amsterdamse mantelzorgers. Met verhalen uit de dagelijkse praktijk dus. Hiervoor is het PMA op zoek naar mensen die hieraan willen meewerken. Mensen die mantelzorg geven óf ontvangen. Is dat iets voor u? Neemt u dan snel contact met ons op!

 

Sociale Basis

Dit jaar heeft het nummer van mantelkracht de 'Sociale Basis'als thema. Maakt u gebruik van een buurthuis, bibliotheek of buurtkamer? En waarom wel of niet? Daarnaast gaat het over de collectieve voorzieningen vanuit de Buurtteams in Amsterdam voor mantelzorgondersteuning en hulp bij het zoeken naar zorg en ondersteuning.

 

Wat is uw verhaal en wat wilt vertellen vanuit de praktijk? Heeft u tips hoe het beter kan? Heeft u een voorbeeld dat voor de hele stad bruikbaar zou zijn? We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen en gaan er graag met u over in gesprek.


Er is plaats voor 2 verhalen. Degenen die meewerken aan de interviews worden door een professionele fotograaf geportretteerd, het liefst de mantelzorger en ontvanger samen.  

 

Andere gesprekken voor aanvullend artikel

Ook als u niet aan 1 van de 2 interviews wilt meewerken, kan het nuttig zijn om uw ervaringen met ons te delen. Daarvoor organiseren we gesprekken en de uitkomsten ervan gebruiken voor een aanvullend artikel in Mantelkracht dat voorin wordt geplaatst. 

 

We horen graag van u of u wilt meewerken, zodat we er met elkaar weer een interessante uitgave van kunnen maken. U kunt contact opnemen met Malène Duijst (coördinator Platform Mantelzorg Amsterdam) via platformmantelzorg@clientenbelangamsterdam.nl

 

Mantelkracht ontvangen

Zoals ieder jaar verschijnt Mantelkracht - vers van de pers - op de Dag van de Mantelzorg (10 november). Wilt u de Mantelkracht dit jaar ontvangen? Stuurt u Malène Duijst dan ook een mail naar bovengenoemd e-mailadres. U kunt de digitale of de papieren versie aanvragen. In het laatste geval hebben we ook uw adresgegevens nodig.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel