Lees voor
Clientenbelang op Instagram Clientenbelang op Facebook Clientenbelang op Twitter LinkedIn YouTube

26 september 2024

Deel uw ervaring met het Buurtteam op het digitale vertelpunt

Ons Centrum voor Clientervaringen (CvC) doet samen met onderzoeksbureau Meetellen en Story Connect onderzoek naar hoe de Buurtteams in Amsterdam hun opdracht tot nu toe uitvoeren door met verschillende belanghebbenden in gesprek te gaan. Als methode is gekozen voor een digitaal vertelpunt; een online omgeving van Story Connect.

 

Het gaat daarbij om het verzamelen en analyseren van verhalen over de dienstverlening aan Amsterdammers met een ondersteuningsbehoefte. Meedoen aan het onderzoek kan door het delen van uw ervaringen met het Buurtteam. Het kost u ongeveer ongeveer 15 minuten. 

 

Link naar het onderzoek.

 

Hulp bij delen ervaringen

Omdat niet iedereen dit zelfstandig en/of digitaal kan doen, organiseert het CvC een aantal groepsbijeenkomsten en gaat het langs bij de Buurtteams om mensen te helpen met het vertellen van hun verhaal en het verwerken ervan in het digitale vertelpunt.

 

Als u dus graag iets kwijt wilt over uw ervaringen met de Buurtteams en u heeft hulp nodig om dit digitaal te doen, dan kunt u contact opnemen met Mireille Koomen (onderzoeker CvC) via m.koomen@clientenbelangamsterdam.nl.

 

Alvast veel dank voor uw deelname!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht »

Gesprek laden

Deel dit artikel